19. apr. 2013

Intro


Denne blog vil omhandle mine oplevelser som udvekslingsstudent.
Jeg skal i 2013/2014 være udvekslingsstudent i USA, hvor jeg skal gå på en highschool og leve hos en amerikansk familie. Jeg rejser med MyEducation, hvilket jeg synes utrolig godt om. Jeg havde ansøgt nogle andre steder, men det er en lang historie som jeg ikke vil trætte jer med, så skriv hvis i har behov for at høre den. 
Jeg har ikke fået nogen familie, eller en stat tildelt endnu, men jeg har selv taget kontakt til en familie i USA, så nu får jeg at se om de bliver godkendt eller hvad der kommer til at ske.
Jeg skal her d. 27 april til et møde sammen med alle de andre udvekslingsstudenter, der skal til USA, Canada og Australien tror jeg det var. Jeg ser rigtig meget frem til denne dag, da jeg for det første møder en masse andre udvekslingsstudenter, samt vi får mere information om opholdet og får snakket med forhenværende udvekslingsstudenter.
Annahita og jeg lavede en video, da vi begge rejser med MyEducation, og sjovt nok går til cheerleading sammen(du kan tro vi fik et chok da vi opdagede det, da vi går på samme hold, haha). Den video er det mest akavede og mærkelige jeg nogensinde har lavet, det er så mærkeligt at sidde og snakke til et kamera, hahah.
Men jeg har læst sindsygt mange blogs fra andre der skal til USA eller allerede er derhenne, og jeg blev faktisk ret overrasket over at så mange har fået familie, da jeg ikke regnede med at det ville gå så hurtigt. Nu venter jeg bare på at Marianne eller en anden fra MyEducation skriver en mail, eller ringer om at jeg har fået en familie, for hvor kan jeg dog ikke vente!
Det er så småt begyndt at gå op for mig, at der kun er ca. 4 måneder til at jeg rejser, hvilket er meget tæt på! Jeg kan slet ikke vente, og min mave bliver langsomt fyldt op med flere og flere sommerfugle.
Men indtilvidere vil jeg glæde mig til på lørdag, hvor jeg skal tilbringe en hel dag sammen med en masse andre unge mennesker, der også skal afsted samtidig med mig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar