21. sep. 2013

De første uger

Jeg synes nok lige at det var på tide at jeg lavede et indlæg, længere end et par linjer.

Det er ret vildt at tænke på at jeg har været her i over 3 uger allerede, tiden går utrolig hurtigt.

Jeg tog som sagt afsted torsdag d. 29 august. Vi var omkring 10 der rejste sammen, så det var rigtig hyggeligt. Vores fly blev forsinket nogle timer, så mange af dem jeg fløj med skulle skynde sig videre uden at Julie, Mark og jeg fik sagt ordentligt farvel til dem alle.
Men vi tre skulle altså på plusturen før, som var i New York, Philadelphia og Washington D.C.
Vi kørte ind til New York og boede på Times Square!
Faktisk kan jeg ikke helt præcist huske hvad vi lavede i New York, selvfølgelig vi lavede alle turisttingene men der er sket så meget siden.
Efter 2 dage i New York kørte vi i bus til Philadelphia, og tilbragte 2-4 timer der, intet overdrevet.
Vi kørte derefter til Washington D.C og tilbragte 2-3 dage der.
Det var utrolig varmt, så Julie og vores tyske venner sad enten ved et springvand eller indenfor ved aircondition. Vi tilbragte dog over 1 time udenfor for at finde starbucks, og tro mig, vi var ved at dø af varme den dag!

Men da vi så alle skulle videre, hvilket var utrolig sørgeligt, da vi alle var blevet ret tætte på få dage. Men jeg fandt så ud af at mit fly til Newark var blevet forsinket 3 timer pga. vejret(Det var utrolig flot at flyve forbi, alle lynene kunne ses fra vinduet)
Men da jeg ankom til Newark lufthavn skulle jeg gå meget hurtigt igennem hele lufthavnen, for derefter at finde ud af at mit fly er forsinket 2 timer ekstra. Så jeg venter de 2 timer, for derefter at finde ud af at mit fly blev aflyst, da de manglede en pilot.
Da jeg er under 18 kunne jeg ikke få et hotelværelse, så jeg sov i et minorcenter med utrolig dårlige senge! Men det bedste ved det hele var gratis mad!!
Men da jeg endelig ankom til Ithaca, mødte jeg faktisk min mormors venindes venner som bor her helt ved et tilfælde. Så det var ret tilfældigt at jeg mødte nogen af de eneste danskere her på min første dag.
Men jeg kom hjem til min familie, og alt går helt vildt godt!

Jeg havde en hel uge inden jeg startede i skole, så vi var rundt omkring i Ithaca. Jeg var henne på skolen og få ordnet papirer, vi var til noget musikhalløj downtown, vi mødtes med Britta og Brians venner, og jeg så den flotte natur her.
Jeg startede i skole mandag, til noget "velkommen alle nye". Det var virkelig hyggeligt, og man følte sig rigtig velkommen.
Jeg startede rigtig skole tirsdag, med skemaet:
Photography
Fashion Design
Trigonometri/Algebra 2
Honors US History
Honors US English
PE/Physics
Physics

Dog har jeg lige skiftet fra physics til Theater, og det er overraskende sjovt!
Folk var ikke så åbne i starten, men er begyndt at være mere og mere åbne som skolen er startet.

Jeg har været til forskellige aktiviter som fx. swimmeets, volleyballgame, footballgame, ude og spise med nogen af pigerne fra volleyballholdet, fået lavet negle og været downtown ret mange gange.
Jeg mødte også en dansk pige, faktisk helt tilfældigt.
Jeg kom ned til lunch og spurgte om jeg måtte sidde med Laura(danskeren) og vi sagde næsten på samme tid at vi var fra Danmark, ret sjovt.
Men vores footballgame var ikke så interessant som andres har været, for det første var det dårligt vejr og vores high school team stinker bogstaveligt talt. Folk siger at de ikke har vundet en kamp de sidste 3 år, så ikke noget at råbe hurra for. Men folk møder stadig op for at være sammen socialt.
Deres cheerleading team er heller ikke noget at råbe hurra for, faktisk nærmere det modsatte.
Jeg prøvede at kontakte coachen, men fik aldrig et helt konkret svar, og deres hold er ikke ligefrem nationals, så jeg regner ikke med at starte til det herovre.

Jeg kan ikke helt præcist huske hvad jeg har lavet for at være ærlig.
Der sker så meget for tiden, en masse lektier og jeg vil gerne deltage i så meget som muligt.

Det eneste jeg savner er bacon, og kød generelt, da min familie er vegetarer - så send gerne bacon! :-)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar